BLOG HAGEMARU DAH GHAIB

Saturday, May 14, 2011
aku ni sengaja nak tambah berat atas kepala...walaupon berblogging tu agak syok....tp mulai dari skrg..aku kena cari idea untuk buat entry pada blog pertama dan kedua aku,,haha..mksudnye...blog yang ni xleh kosong gak ar.....nanti jin bertendang...sbnrnye..merujuk kpd post entry di blog ni sblum ni,sbnrnye...ini adalah blog hagemaru...pastu aku tukar URL dan Nama blog ni kpd nama aku..jadikla blog aku...aku bukannye tak minat dah nak buat blog dan cerita hagemaru..tp aku tak reti nak smpaikan penceritaan tentang hagemaru tu...selama ni..yg buat entry pasal kehidupan pelik hagemaru tu..adik aku....aku bukannye minat sgt kartun2 ni..melainkan cerita2 kartun kat disney channel tu..mmg aku minat gile..terutama phineas and ferb...
ok la...dh banyak aku berceloteh ni...aku nak blah dulu...bnyk sgt kang korang malas bace lak..ok chaw!!

nota warisan: undi masuk R2 dlm maharaja lawak ye!..heheh

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...